Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - ​​​​​​​سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی آخرین آمار از وضعیت توسعه تلفن همراه و پوشش اینترنت کشورمان تا پایان سه ماهه چهارم سال 1400 را منتشر کرد.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی آخرین آمار از وضعیت توسعه تلفن همراه و پوشش اینترنت کشورمان تا پایان سه ماهه چهارم سال 1400 را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



میزان خطوط واگذار شده اپراتورها:
طبق آمار منتشر شده، تعداد خطوط واگذارشده دائمی در کشور بالغ بر 30 میلیون و 385 هزار و 471 عدد و تعداد خطوط واگذارشده اعتباری 178 میلیون و 558 هزار و 448 عدد است، که مجموع خطوط واگذار شده دائمی و اعتباری کشورمان را به عدد قابل توجه 208 میلیون و 943 هزار و 959 می‌رساند.
در این میان، سهم هر اپراتور از خطوط واگذار شده به ترتیب به شرح زیر است:
-    همراه اول با حدود 22 میلیون خط دائمی و حدود 83 میلیون خط اعتباری (مجموعا 105 میلیون)
-    ایرانسل با حدود 8 میلیون خط دائمی و حدود 87 میلیون خط اعتباری(مجموعا 95 میلیون)
-    رایتل با واگذاری نیم میلیون خط دائمی و حدود 8 میلیون خط اعتباری(مجموعا 8 و نیم میلیون)
همانطور که آمار نشان می‌دهد، اپراتور اول سهم بیشتری از خطوط واگذار شده به شهروندان در مقایسه با دو رقیب دیگر در اختیار دارد.

خطوط فعال:
در همین راستا و مطابق اعداد جدول رگولاتوری، همراه اول با بیش از 74 میلیون، ایرانسل با 60 میلیون، و رایتل با 5 میلیون، به ترتیب دارای بیشترین خطوط فعال ارتباطی اپراتورهای موبایل کشور به شمار می‌آیند.

   
تعداد سایت‌های اپراتورها:
از میان سایت‌های نصب شده توسط اپراتورها و در هریک از فناوری‌های 2G  و 3G و 4G همانطور که جدول نشان می‌دهد، تعداد سایت‌های منصوبه BTS  به تفکیک آمده است. در این زمینه، رقابت اصلی بین دو اپراتور اول و دوم است، به طوریکه رایتل در فناوری نسل دوم اساسا فعالیتی نداشته است.
در فناوری‌های نسل سه و چهار نیز اپراتور اول با نصب تعداد سایت‌های بیشتر پیشتاز است؛ به عنوان مثال در نسل سوم، اپراتور اول 19893 و اپراتور دوم 15279 و اپراتور سوم 3852 سایت نصب شده داشته‌اند.

 
رومینگ ملی:
در حوزه رومینگ ملی نیز بر طبق آمار منتشر شده، همراه اول در تعداد جذب کاربران مشترکان اپراتورهای دیگر موفق‌تر عمل کرده یا به عبارتی شبکه گسترده‌تر و سرپاتری نسبت به دو اپراتور ایرانسل و رایتل داشته است.
 

پوشش اپراتورها:
در خصوص پوشش دهی جاده‌ها، شهرها و روستاها، آمار رگولاتوری به تفکیک، وضعیت کشور تا پایان سال 1400 را نشان می‌دهد.
بطور خلاصه همراه اول با تحت پوشش قرار دادن 1395 شهر در رتبه اول، ایرانسل با 1374 شهر در رتبه دوم و رایتل با 411 شهر در رتبه سوم قرار دارد. همچنین همراه اول حدود 45 هزار روستا را تحت پوشش قرار داده که در مقایسه با ایرانسل با پوشش 20 هزار روستا و رایتل با حدود هزار روستا، پیشقراول پوشش جمعیتی کشور است.

 
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اپراتور موبایل همراه اول رومینگ اپراتور اول همراه اول میلیون خط تا پایان سال 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۵۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، روح الله دهقانی فیروزآبادی امروز در نخستین نشست خبری با خبرنگاران در سال ۱۴۰۳ گفت : توسعه فناوری در کشور وظیفه اصلی معاونت علمی ریاست جمهوری است و در این راستا؛ برنامه ستاد توسعه هوش مصنوعی این معاونت کمک به دانشگاه ها، محققان و شرکت‌های دانش بنیان برای توسعه فناوری‌ها و کاربست هوش مصنوعی در ایران با استفاده از ابزار اپراتور است. معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اعلام اینکه اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین است، افزود : پیش بینی می‌شود امسال جریان اکوسیستمی هوش مصنوعی در کشور راه می‌افتد و به صد‌ها جی پی یو (GPU واحد‌های پردازش گرافیک) دست پیدا می‌کنیم. رئیس بنیاد ملی نخبگان به رایزنی با رئیس جمهور و بسیاری دستگاه‌ها از جمله سازمان برنامه و بودجه برای راه اندازی مرکز توسعه هوش مصنوعی در کشور و در کنار آن شورای راهبری هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت : برای این کار مدل‌های مختلف در بسیاری کشور‌ها بررسی شد. دهقانی فیروزآبادی افزود : بررسی‌ها نشان داد که بعضا برخی کشور‌ها ، وزارتخانه و برخی هم شورای راهبری برای هوش مصنوعی ذیل ریاست جمهوری ایجاد کرده اند. وی گفت : با ساعت‌ها رایزنی و مشورت با متخصصان و صاحب‌نظران هوش مصنوعی و شبکه‌ها به این جمع بندی رسیدیم که در کشور باید یک مرکز تحت عنوان مرکز ملی هوش مصنوعی داشته باشیم تا وظیفه کلانی را در این حوزه از جمله نظارت و تنظیم گری و همچنین توسعه زیرساخت‌های کلان عهده دار شود و شورایی هم به عنوان راهبر و هیات امنا بالا سر این مجموعه شکل بگیرد. معاون علمی رئیس جمهور افزود: اسفند ماه ۱۴۰۲ مرکز ملی هوش مصنوعی تاسیس شد و حکم ریاست آن نیز توسط رئیس جمهور صادر شد و اعضای شورای راهبری این مرکز نیز معرفی شدند، اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی د رحال حاضر در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تنظیم آست. دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد : این مرکز در حوزه هوش مصنوعی فراتر از معاونت علمی ریاست جمهوری است و همه دستگاه‌ها در قبال این مرکز از یک ماموریت اختصاصی برخوردار هستند. وی از برگزاری جلسات مختلف با طرف‌های تاثیرگذار در حوزه هوش مصنوعی همچون سرمایه گذاران مختلف، بخش‌های دولتی و صندوق‌ها خبر داد و افزود : در این راستا صندوق پژوهش و فناوری توسعه هوش مصنوعی نیز تصویب و دایر شد. رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این صندوق با سرمایه ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای فعالیت برنامه ریزی شده است، افزود: بخش خوبی از این سرمایه را نهاد‌هایی مثل صندوق توسعه ملی و چندین مودی مالیاتی بزرگ در حوزه اپراتور‌ها تقبل کرده اند که پرداخت کنند بنابراین اقدامات عملیاتی بسیار خوب پیش رفته است و برنامه ریزی‌ها این است که مرکز ملی هوش مصنوعی در اولین گام یک کاربر هوش مصنوعی یا اصطلاحا یک اپراتور هوش مصنوعی در کشور راه اندازی کند. دهقانی فیروزآبادی گفت : طبق برنامه ریزی انجام شده این اپراتور هوش مصنوعی سه خدمت اصلی را عرضه می‌کند: یک مزرعه پردازشی بزرگ که چگونگی ابعاد و اندازه آن در حال بحث است. یک مرکز داده یا دیتا سنتر بزرگ برای تولید داده‌ها و همچنین کتابخانه بزرگ زبانی و تصویری که اینها مجموعه‌هایی هستند که قرار است در اپراتور اصلی مدیریت شوند.  

دیگر خبرها

  • جشن تکمیل خطوط یک تا هفت پایان سال برگزار می‌شود
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری
  • راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • حضور معاون وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در غرفه همراه اول
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز شنبه ۸ اردیبهشت / ترافیک در کدام محورها سنگین است؟
  • احتمال محرومیت نمایندگان لالیگا از حضور در رقابت‌های اروپایی
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی